Köp försäkring online


Ingen av oss vill föreställa oss hur det skulle vara om man plötsligt blev allvarligt sjuk. Men vi vet alla att det skulle kunna hända ändå. En försäkring för allvarlig sjukdom köper du för att få en ekonomisk buffert om det där otänkbara trots allt inträffar. Tanken med den här försäkring är att den ska ge dig tryggheten att slippa oroa dig för din ekonomi i en situation då livet vänts upp och ner på grund av en svår sjukdom.

Försäkringen för allvarlig sjukdom betalar ut pengar när den som är försäkrad får en av de här allvarliga sjukdomarna: cancer, stroke, hjärtinfarkt, vissa hjärtoperationer, MS, synnedsättning, hörselnedsättning, njursvikt, ALS, Alzheimer, Parkinson eller organtransplantation.Du väljer själv det försäkringsbelopp som passar bäst för dig. Pengarna betalas alltid ut som ett engångbelopp och är skattefria.

Det går som sagt väldigt snabbt att köpa en försäkring av oss på Evident. I de flesta fall kan vi ställa och få svar på våra frågor direkt och vips har du en gällande försäkring inom några minuter och kan återgå till att göra roligare saker som att blanda klart din kryddrub till din pulled pork eller se klart den där Netflixserien som du bara har några rafflande avsnitt kvar på.

För att få koll på alla detaljer om Evidents försäkring för allvarlig sjukdom kan du läsa mer här nedanför både i den mer översiktliga ”Förköpsinformation om försäkring för allvarlig sjukdom” eller om du verkligen vill nörda ner dig och få koll på läget, då rekommenderar vi ”Villkor för försäkring för allvarlig sjukdom”.

Sen kan du förstås också välja att ladda ner och till och med skriva ut dokumenten och sortera in dem i en pärm med maskinskriven etikett för lite skön old school-känsla.


Köp försäkring online

👋

Welcome to Tina!

Let's get a form set up
so you can start editing.

📖 Form Setup Guide