Köp försäkring online


En livförsäkring passar dig som har personer omkring dig som är beroende av dig ekonomiskt. Det kan exempelvis handla om din livspartner och/eller dina barn. Skulle de ha råd att bo kvar i samma bostad och fortsätta leva ungefär som ni gör idag, om du inte längre fanns? Kanske har ni ett bolån som pengarna från försäkringen skulle kunna betala av, eller kunde pengarna utgöra den där ekonomiska grundplåten till barnen som du planerat att hinna jobba ihop innan de blivit flygfärdiga?

En livförsäkring betalar alltså ut pengar när den som är försäkrad dör, exempelvis på grund av en olycka eller en sjukdom. När du köper en livförsäkring av oss väljer du själv det belopp som passar för din och dina näras livssituation. Vill du ha hjälp att komma fram till vilket belopp som funkar bäst för dig, kan du använda vår guide. Sen väljer du också vem eller vilka som ska få pengarna från försäkringen.
När du köper en livförsäkring av oss lägger vi som standard in att pengarna ska gå till maka/make i första hand och i andra hand barn, men om du vill ha det på ett annat sätt, kan du enkelt ändra det via Mina sidor efter att du har köpt och signerat din försäkring. Pengarna betalas ut som ett engångsbelopp som är skattefritt.

Det går som sagt väldigt snabbt att köpa en försäkring av oss på Evident. I de flesta fall kan vi ställa och få svar på våra frågor direkt och vips har du en gällande försäkring inom några minuter och kan återgå till roligare saker som att leka med hunden eller lära dig japanska.

För att få koll på alla detaljer om Evidents livförsäkring kan du läsa mer här nedanför både i den översiktliga ”Förköpsinformation om livförsäkring” eller om du verkligen vill nörda ner dig och få koll på läget, då rekommenderar vi ”Villkor för livförsäkring”

Sen kan du förstås också välja att ladda ner och till och med skriva ut dokumenten och sortera in dem i en pärm med maskinskriven etikett för lite skön old school-känsla.


Köp försäkring online

👋

Welcome to Tina!

Let's get a form set up
so you can start editing.

📖 Form Setup Guide